Share Now
İstinye Kumaş Alanlar

İstinye kumaş alanlar, her tür fazla kumaşın alımı yaparak tekstil firmalarının depolarındaki atıl ürünler için maddi değer kazanma olanağı veriyor.  Eğer tekstil ürünleri üretmekte olan bir firmaysanız; üretim bandından farklı sebeplerle aldığınız, farklı ölçülerde ve farklı türlerde birçok kumaş artığı yıllar içerisinde ortaya çıkacaktır. Bu kumaşları satarak nakit para kazanma olanağını adresinize ulaşan ve nakliye işlerini de gerçekleştiren İstinye kumaş alan firmalar verir. Bu atıl durumdaki kumaşların ülke ekonomisine tekrar alınmasına ve ekonomik değer olarak kullanılmasına da imkan verilir. Alımı yapılan kumaşlar, uygun fiyatlar ile daha düşük üretim kapasitesine sahip işletmeler ve son kullanıcılar ile buluşturulur.

İstinye Kumaş Alanlar Nereden Kumaş Alır?

İstanbul genelinde olduğu gibi İstinye bölgesinde de tekstil sektörüne, gerçekleştirdiği üretim ile destek veren irili ufaklı birçok firma vardır. Bu firmaların üretimleri esnasında, mutlaka kullanılan kumaşlardan artan ve depolarında atıl durumda bekletilen kumaşlar bulunmaktadır. İster yüksek kapasiteli üretim yapsın, ister fason üretim yapsın, ister küçük bir tekstil atölyesinde üretim gerçekleştirsin her firma deposunda bu tarz kumaş ürünleri görülebilir. İstinye kumaş alan firmalar için temel alım noktası buralar olmakta ve nakit değer ile kumaş alımı kısa zamanda tamamlanmaktadır.

İstinye Kumaş Alımı Hangi Tür Kumaşlar İçin Yapılır?

İstinye kumaş alımı çalışmalarında, herhangi bir kumaş türü ayrımına gidilmez. Gündelik yaşamımızdaki ihtiyacımız olan giyim sektöründe kullanılmakta olan kumaş türlerine de, ev tekstilinde kullanılabilecek olan kumaş türlerine de ulaşabilirsiniz. İhtiyacınız olan dokuma, saten, ipek, polyester, kadife gibi konfeksiyon ürünleri için kullanılabilecek kumaş türlerine uygun fiyatlarla ulaşma olanağınız bulunuyor. Ev tekstilindeki perde veya tül gibi kumaş türlerine de İstinye kumaş firmalar aracılı ile ulaşacaksınız.

İstinye Kumaş Alanların Fiyatları

Parti kumaş veya parti kumaş olarak ifade edilen üretim dışındaki kumaşlarla ticaretini sürdürmekte olan İstinye kumaş alan firmalar, sağladığı fiyat avantajıyla tercih edilir. Alımlarda defolu olarak ifade edilen ürünler yanında, herhangi bir sıkıntısı olmayan ve farklı gerekçelerle üretimden alınan kumaşlar uygun fiyatlarla alınır. Elbette son müşterilere de piyasada bulunan kumaş fiyatlarından daha uygun maliyetlerde satılmaktadır.

 

 

 

Taşıma Poşeti Mağaza Poşeti Alınır

Taşıma poşeti mağaza poşeti alınır hizmetinden f...

Pareo Kumaşı Satın Alanların Telefon Numa

Pareo Kumaşı Satın Alanların Telefon Numaraları sa...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024