Share Now
Bolu Kumaş Alanlar

Üretim sırasında yaşanan problemler sonucunda fazla kalan kumaşları Bolu kumaş alanlar sayesinde elden çıkartmak mümkün hale gelir. Sadece üretim döngüsünde değil aynı zamanda; boyahanelerde yaşanan teknik sorunlar, yıkama fabrikalarındaki yıkama sorunları ve fason dikim atölyelerinde yaşanan sorunlar kumaşların anlık olarak kullanımını engelleyebilir. Üretim sırasında sorun haline gelen durumlar olsa da kumaşların ikinci kez değerlendirilmesine yol açan durumlardır.

Parça Kumaşlar Ekonomik Alternatifler Sunar

Parça kumaşların ekonomik fiyatları olması top kumaşlara kıyasla daha çok tercih edilmesine yol açar. Parça kumaşlar küçük işlemler sayesinde giyim ve çeşitli şekillerde kullanılabilecek eşyalara dönüştürülebilir. Kişisel olarak dikim işlemleri ya da işi bilen kişilerden yardım alarak günlük hayatta kullanılabilecek ürünler elde edilebilir. Seri üretimlerde kullanıma uygun olmayan kumaşları bireysel ürünlerde kullanmak mümkündür.

Çeşitli markaların üretimde yaşadığı sorunlar yüzünden elinde fazla kalan kumaşları Bolu kumaş alanlar sayesinde elden çıkartması kullanıcıların uygun fiyatlara kumaşları satın almasına yardımcı olur. Top kumaşlar yerine daha uygun fiyatlı şekilde sunulan parça kumaşlar tercih edilerek aynı kalitede ürünler elde edilebilir. Dikim konusunda oldukça küçük işlemler ile çeşitli ürünlere sahip olunabilir. Kıyafetten çantaya, tokadan örtülere kadar farklı ürünler parça kumaşlar ile üretilebilir.

Parça Kumaşlar Defolu mu Olur?

Parça kumaşların farklı sorunları olabilir. Üretim aşamasında fabrikalarda yaşanan sorunlar kumaşın defolu olmasına yol açabilir. Söz konusu defolar kumaşın tamamında değil, belirli bölgelerinde bulunabilir. Defolu olan kumaşlar, kumaş alan firmalar tarafından satın alınmayabilir. Küçük ve sorun olmayan defolara sahip kumaşlar ise daha uygun fiyatlara satın alınır.

Parça kumaş satın alırken kumaşlar incelenebilir. Küçük defolarda kurtulmak oldukça kolay olabilir. Kenarında ya da dikkat çekmeyen defolar, kumaşın kullanımına göre farklı şekilde değerlendirilebilir. Parça kumaş satın almak isteyen kişiler, kumaş üzerinde bulunan defolardan dolayı çok daha uygun fiyatlara kumaş sahibi olabilir. Bolu kumaş alanlar satılan kumaşların fiyatlarını belirlerken defo gibi çeşitli konulara dikkat eder. Gözden kaçan sorunlar için firma ile iletişime geçerek daha uygun fiyatlara alışveriş yapmak mümkün olabilir.

İç Çamaşırı Alanlar

İç Çamaşırı Alanlar: Konfor ve Estetiğin Buluşm...

Parti Örme Kumaş Alıcıları

Firmamız, tekstil sektöründe uzun yıllara dayanan d...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024