Share Now
Dakron Kumaş Alınır

Dakron kumaş alınır hizmetinden faydalanarak sizde kendiniz için avantajlar yaratabilirsiniz. Günümüzde terzi gibi farklı işletmeler çeşitli kumaş türleri ile üretimler yapar. Moda sektörünün ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan bu üretimlerde kullanılan kumaşlar zaman içerisinde parça halde kalabilir. Genelde bir bütün olarak satılan ve gerekli kısımları kalıp sayesinde çıkartılarak kullanılan kumaşlar, kalıp sonrası parça bir tek halde kalır.

 

Parça ya da birkaç halde kalan kumaşları Zaman içerisinde farklı bir üretim amacı ile kullanılması oldukça düşük ve zor bir ihtimaldir. Bu durum moda sektörü adına üretim yapan imalathanelerde elde kalan kumaşların yer kaybına ve yer israfına yol açmasına neden olur. Bu gibi bir problem yaşanmaması ya da yaşanılan problemlerin önüne geçilmesi için mutlaka kumaş satın alan yerler ile iletişime geçmeli ve elinizde kalan fazla kumaşların satış işlemini gerçekleştirmelisiniz.

 

Dakron Kumaş Nedir?

Son yılların en sevilen kumaş türlerinden biri haline gelen da krem kumaş genellikle gömlek ya da gömlek gibi Giyeceklerin imalata amacıyla kullanılır. Bir dokuma kumaş türü olan da krem kumaş kendine ait farklı özellikleri ile dikkat çeker ve geniş bir kullanım alanına sahiptir. Geniş bir kullanım alanına sahip olması giyim sektörüne üretim yapan imalathanelerde fazla bir şekilde olmasına yol açarken kullanıldıktan sonra parça halde kalması tekrar kullanılmasına engel olur. Bu gibi durumlarda dakron kumaş alınır hizmetinden faydalanabilir ve böylelikle elinizde kalan fazla kumaşları satabilirsiniz.

 

Dakron Kumaşların Özellikleri Nelerdir?

Dakron kumaşlar içeriğinde polyester ve pamuk karışımı bulundurur. Polyester ve pamuk malzemenin dokunması ile elde edilen bir kumaş türü olan dakron kumaş özellikle şık ve kalıplı bir gömlek üretimi amacıyla yaygın bir kullanıma sahiptir. Uzun süre boyunca kullanılabiliyor olması ve kullanımı ile birlikte şık bir görüntü yaratması günümüzde imalathanelerde en çok tercih edilen kumaş türlerinden biri olmasını sağlar. Bu denli yaygın şekilde tercih ediliyor olmasını sağlayan bir diğer önemli özelliği ise dijital baskı için uygun bir kumaş türü olmasıdır. Tüm bu etkenler dakron kumaş alınır hizmetinin her geçen gün daha popüler hale gelmesi konusunda önemli bir rol oynar.

Sütlüce Kumaş Alanlar

Sütlüce kumaş alanlar, tekstil sektöründe fazlası...

Kesimden Artan Kumaş Alan

Kesimden artan kumaşlar alan konfeksiyon çöplerinde ...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024