Share Now
Softshell Kumaş Alanlar

Softshell kumaş alanlar aktif olarak kullanmadığınız kumaşlarınız ile gelir elde etmeniz konusunda sizlere yardımcı olacak bir hizmet sunar. Çeşitli üretimler amacıyla kullanılan ve bir çok farklı özelliğe sahip olan kumaşlar zaman içerisinde parça halde kalabilir. Özellikle terzi ve imalathanelerde yaygın olarak yaşanan bu durum parça yani parti olarak kalan kumaşların aktif olarak kullanılmasına engel olur. Bu gibi bir problem atölyelerde yer israfına neden olabilir. Bunun yanı sıra Kullanmadığınız kumaşların satışını gerçekleştirerek geri dönüşüm ihtiyacını karşılayabilir ve her sektörde artan hammadde ihtiyacını kendi payınıza düşen yanıt verme şansı yakalayabilirsiniz.

 

Softshell Kumaş Nedir?

Softshell kumaş lizalı bir kumaş modelidir. Hafif tüylü bir görüntüye sahip olması oldukça geniş bir kullanım alanı olmasını sağlar. 10.000 mm su basıncına dayanıklı olması ise bu kumaş türünü sahip olduğu en önemli özelliktir. Mebran kaplamalı bir yapısı bulunuyor olması nefes alabilen bir kumaş olmasını sağlar ve bu durum kullanım esnasında büyük bir kolaylık sunar.

 

Üç katlı olarak tasarlanan softshell kumaş kumaş ve poların arasında membran yerleştirilerek üretilir. Bu kumaş modeli ile üretilen kıyafetler sıcak tutma özelliğine sahip olur. Bunun yanı sıra su geçirmez özelliğe sahip olmaları da pek çok farklı kullanım alanı olması konusunda önemli bir rol oynar. Çeşitli üretimler yapan terzi ve dikimhanelerde yer alan ve parça olduğu için kullanılmayan softshell kumaş parçaları softshell kumaş alanlar tarafından satın alınır ve böylelikle gelir elde etmek mümkün hale gelir.

 

Softshell Kumaş Nerelerde Kullanılır?

Kendine ait özellikleri ile dikkat çeken bir kumaş türü olan softshell kumaş geniş bir ürün yelpazesi nde kullanılır. Ayakkabı, bot, ceket ve mont gibi hazır giyim ürünleri amacıyla tercih edilir. Diğer kumaşlar ile karşılaştırıldığı takdirde bükülmesi ve katlanması daha kolay olan bir kumaş türüdür. Bunun yanı sıra nefes alışverişi sağlıyor olmasa da kullanım esnasında büyük bir konfor yaratır. Bu gibi sebepler dolayısıyla pek çok terzi ve dikimhanede kullanılır. Softshell kumaş alanlar sayesinde elde kalan fazla kumaşlar satılarak getirilebilir.

 

Kumaş Alan Partici

Kumaş alan partici, geleneksel ticaretin modern bir ya...

Kısıklı Kumaş Alanlar

Kumaş sentetik ve doğal olarak ikiyi ayrılmaktadır....

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024