Share Now
Streç Kumaş Alınır

Streç kumaş alınır hizmeti veren yerler son yıllarda oldukça büyük bir popülerlik kazanmıştır. Bu duruma sebep olan en temel etken ise bir bütün olarak üretilen kumaşların parça halde kullandıktan sonra kullanılamaz hale gelmesidir. Parça ya da parti olarak adlandırılan ve bir bütün olarak kullanıldıktan sonra elde kalan kumaş parçaları aktif olarak kullanılması mümkün olmayan ürünlerdir. Bu durum terzi ya da dikimhane gibi giyim sektöründe üretim yapan imalathanelerde büyük bir yer israfına sebebiyet verir. Bunun yanı sıra kullanılmaya parça kumaşların satışını gerçekleştirdik hem ekonomik açıdan hem de ekolojik açıdan pek çok avantaj yaratabileceğini göz önünde bulundurmanız gerekir.

 

Streç Kumaş Nedir, Satılabilir mi?

Giyim ve tekstil sektöründe üretim yapan imalathaneler tarafından tercih edilen çok sayıda kumaş türü bulunur. Üretimlerin birbirinden farklı olması kullanılan hammadde yani kumaşların da farklı özelliklere sahip olmasını sağlar. Streç kumaş da özellikle giyim sektöründe yaygın bir kullanıma sahip olan kumaş türlerinden biridir.

 

Streç kumaş herhangi bir tekstil ürün için kullanılan genel bir terim olarak bilinir. Normalden daha fazla uzama özelliğine sahip olan bu kumaş türü beklenenden daha fazla geri kazanım ve gerilme olan örgü ya da dokumalar olarak ele alınabilir.%25 ila 30 esneklik sağlayan kumaşları verilen genel at olan streç kumaş, pek çok farklı kullanım alanına sahiptir.

 

Sahip olduğu zengin kullanımına da pek çok terzi ve imalathane de kullanılmasını sağlar. Elde kalan fazla süreç kumaşlar ise streç kumaş alınır hizmeti veren yerler tarafından satın alınır ve ekonomik olarak fayda sağlar.

 

Streç Kumaşların Özellikleri Nelerdir?

Elastik bir yapıya sahip olduğu için kolayca eski haline dönen streç kumaş modelleri kendine ait özellikleri ile dikkat çeken bir kumaş türüdür. Dayanıklı bir yapıya sahiptir ve uzun yıllar ürünlerin aynı yapıda görünmesini sağlamak amacıyla kullanılır.

 

Streç kumaş alınır hizmeti veren yerler tarafından satın alınan bu kumaşları farklı renklerde öğretilebilir. Savunmayı minimum seviyeye tekrar ben sıkı bir yapıya sahip olan streç kumaş, vücut hareketlerini engellemiyor olması sebebiyle çok geniş bir kullanım alanına sahiptir.

Elde Kalmış Kumaşları Kim Alır?

Kumaş türleriyle ilgili internet üzerinden en sık a...

Brode Vual Keten Alan  

Brode, vual keten alan firmamız ürünlerinde uzmanlaÅ...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok KumaÅŸ Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024