Share Now
Nakit kumaş alanlar

Nakit kumaş alanlar, elinizdeki fazlalık tüm kumaşlar karşılığında size nakit ödeme gerçekleştirir. Firmaların bazıları kumaş alımı yaparken düşük fiyat vererek kâr sağlamak ister. Ancak biz bu şekilde bir tutum benimsemiyor, her kumaş türüne –özellikleri ve ölçüleri doğrultusunda- en iyi fiyatı veriyoruz.

Bizi tüm nakit kumaş alan yerler içinde öne çıkaran en büyük farkımız, daima yüksek fiyat teklif etmemizdir. Müşteri memnuniyetini son derece önemseyen firmamız, kumaşlara ederinin altında fiyat vermez ve herhangi bir mağduriyet oluşmasına yol açmaz.

Nakit Kumaş Alanlar Hangi Kumaşları Alır?

Bu konuda belli bir sınırlama yoktur. Firmamız bünyesinde her kumaş çeşidi kendine yer bulur. Onlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

  • Gömlek kumaşları
  • İpek kumaşlar
  • Kot kumaşlar
  • Saten kumaşlar
  • Formalık kumaşlar
  • Kapitone kumaşlar
  • Astar kumaşları
  • Dokuma kumaşlar
  • Kkadife kumaşlar

Peşin kumaş alanlar içinde tercihinizi bizden yana kullanarak her türde kumaşınızı yüksek fiyata satabilirsiniz. Fazlalık kumaşları satmak değil de, uygun fiyata kumaş alımı yapmak istiyorsanız yine bizi tercih ederek çözüme kavuşabilirsiniz. Firmamız yalnızca nakit kumaş alımı değil kumaş satışı da gerçekleştirir.

Çeşitli işletmeler, konfeksiyoncular, pazarcılar, terziler, tekstil fabrikaları kumaş almak için bize başvurur.

Toptan Nakit Kumaş Alanlar

Tekstil sektöründeki gelişmeler kumaş yelpazesindeki çeşitliliği de beraberinde getirmiştir. Fakat üretilen tüm kumaşlar imalat faaliyetlerinde değerlendirilemez. Bazıları fire olur veya fazla geldiği için firmaların elinde kalır.

Bu durumda firmalar nakit kumaş alımı yapan yerler ile irtibata geçerek elindeki bu fazlalıkları satıp kazanç elde eder.

Siz de kumaşlarınızı bekletmeden, yorulmasına ve yıpranmasına sebep olmadan bize satarak en iyi şekilde değerlendirme imkânına kavuşabilirsiniz. Böylece sizin işinize yaramayacak kumaşlar, farklı firmalarda işlenir ve sektörde kullanılarak yeni üretim faaliyetlerinin gerçekleşmesini sağlar.

İhracat fazlası olan veya stok fazlası, ikinci el, hurda kumaşlarınızı firmamızda değerlendirebilirsiniz. Firmamız sizden aldığı bu kumaşları tekstil iş yerlerine, küçük işletmelere, atölyelere, fabrikalara ve fabrikalara satar.

Firmalar istedikleri renk, desen ve ölçülerde en son moda ve en kaliteli kumaşları bizden temin edebilir.

Siz de peşin kumaş alımı için bize başvurabilir, kumaşlarınızı yüksek bir fiyattan bize satabilirsiniz.

Yün Kumaş Alım Satım

Yün kumaş alım satım hizmeti sağlayan firmamız te...

Tül Kumaş Alanlar

Tekstil sektöründe birbirinden farklı kumaş kullana...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024