Share Now
parti malı kumaş alan

Parti malı kumaş alan yerler; farklı özelliklerde parti kumaşların alımını en iyi fiyattan gerçekleştirerek işletmelerin yükünü azaltır. Elinizde fazladan parti kumaşlar varsa ve bunları değerinde bir fiyata satarak elden çıkarmak istiyorsanız bizi tercih edebilirsiniz.

Parti Kumaş Nedir?

Tekstil sektöründe parti kelimesi; ‘grup, bant’ anlamına gelir. ‘Ortak özelliğe sahip mal’ demektir. Bir kumaş parti şeklinde ise, kullanım özelliği kaybolmuştur. Bu tarz kumaşlar ya ihracat fazlası yahut defoludur.

Üretim mekanizmalarındaki bir sorun sebebiyle değerini kaybetmiş olan parti kumaşlar genelde uygun fiyatlıdır. Bu yüzden tekstil sektöründe yaygın olarak kullanılır.

Parti Kumaş Alımı Nereden Yapılır?

İstanbul için konuşacak olursak; parti mali hazır giyim alımı en çok Esenler, Güngören, Yenibosna ve Zeytinburnu gibi yerlerde yaygındır.

Fire kumaş olarak da bilinen parti kumaşlar, özellikle penye alanında karşımıza çıkar. Ortada kalan parti kumaşlar uygun fiyattan satılarak değerlendirilir.

Parti kumaşların kesilmiş halde bulunması mümkün olduğu gibi, top hâlinde de temin edilebilir. Parti malı kumaşlar çeşitli tekstil ürünlerinin yapımında kullanılabilir.

Parti Malı Kumaş Alan Yerler

Birçok parti malı kumaş alan firma olmakla birlikte, içlerinden en iyi fiyatı veren adres olarak firmamız öne çıkmaktadır. Elinizdeki parti kumaşları değerinde satarak bunlardan kazanç sağlamak, böylece fazlalık malzemelerden kurtulmak istiyorsanız bizi tercih edebilirsiniz.

Kumaş alım-satım sektörüne yön veren firmamız, parti kumaş alımı için doğru adrestir. Bu kapsamda firmamız; fabrikalardan, terzilerden, büyük çaplı kumaş üreticilerinden, bireysel müşterilerden alım yapar.

İhracat fazlası, hatalı, tekleme, geri dönüşüme uygun kumaşlarınız en yüksek fiyattan satın alınır. İşletme ve ülke ekonomisine katkıda bulunan bu uygulama hem satıcılara, hem de alıcılara kazandırır.

Parti malı kumaş alan firmalar içinde bizi seçerek elinizde bulunan kumaşları, en avantajlı fiyattan satmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Kiloluk, metrelik, örme, dokuma ve benzeri her çeşit parti malı kumaşa yönelik alım imkânı sunan firmamızla çözüme kavuşabilirsiniz.

Küçük-büyük fark etmeksizin parça olarak da parti kumaş alımı yapan firmamız, kumaş ve tekstil sektöründe önemli bir paya sahiptir. Siz de işinize yaramayacak parti malı kumaşları bize satarak nakite dönüştürme şansı bulabilirsiniz.

Fatih Kumaş Alanlar

Fatih kumaş alanlar kumaş alım satım işlemleri kus...

Demirkapı Kumaş Alanlar

Demirkapı kumaş alanlar genellikle küçük firmalar ...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024