Share Now
spot kumaş alan

Spot kumaş alan yerler; işletmelerin elindeki fazla kumaşları ederinde bir fiyata satın alarak onları stok fazlası ürün probleminden kurtarırlar. Spot kumaşlar aynı zamanda fason kumaş diye bilinir.

Kesimhanelerden artan örme ve dokuma kumaşlar, gömleklik kumaş, ithal kumaşlar, gabardin kumaş, pantolon kumaşı vb. ürünler bu grupta yer alır.

Sizin de elinizde bu ürünlerden çok fazla varsa, işinize yaramayacak ürünleri bize satabilirsiniz. Kullanılamayacak durumda olan veya stok ya da ihracat fazlası spot kumaşları değerinde satarak ek gelir elde edebilirsiniz.

Spot Kumaş Alım-Satımı Neden Önemli?

Size lâzım olmayan, yığınlarla spot kumaşınız varsa bunları çöpe atmak hiç mantıklı bir fikir değildir. Onca kumaş çöpe gitmek yerine, çeşitli alanlarda değerlendirilerek geri dönüşüme kazandırılabilir ve yeniden tekstil sektöründe kullanılabilir.

Böylece hem siz onca spot kumaştan para karşılığında kurtulmuş olursunuz, hem de geri dönüşüm faaliyetlerine katkı sağlayarak tekstil sektörüne canlılık kazandırırsınız.

En Yüksek Fiyatla Spot Kumaş Alan Firmalar

Biz, diğer tüm firmalara kıyasla en yüksek fiyat teklifleri sunarak müşterilerimizin memnuniyetini kazanıyoruz. İş yerlerinizdeki, evlerinizdeki spot kumaşları en iyi fiyattan, hatta adresinize gelerek teslim alıyoruz.

Terzi, tekstil ve benzeri işletmelerin yüksek miktarda kumaş alımı yapması yaygın bir durumdur. Fakat üretim esnasında bazı kumaşların fire olması mümkündür. Böyle bir durum yaşanmasa bile, bazen kumaşlar çok fazla gelir ve üretimin ardından belli miktar kumaş artık olarak kalır.

Spot kumaş alımı yapan yerler bunların çöpe gitmesini engeller. Böylelikle hem işletmeler, hem de spot kumaşçı kazanç sağlar.

Öte yandan firmamız, spot kumaş satışı da yapar. Fazlalık olarak aldığı kumaşları ihtiyacı olan işletmelere satarak kârlı bir alışveriş gerçekleştirir. Özellikle küçük işletmelerin tercihi olan spot kumaşçılar, onlara ekonomik bir çözüm sunar.

Çeşit ve fiyat bakımından zengin bir alternatif yelpazesi sunan bu kumaşlar sıfır veya ikinci el olarak temin edilir. Yeni kumaş almak istemeyen, bütçesi kısıtlı olan kişi ve firmalar çoğu zaman spot kumaşlara yönelir.

Spot kumaş alan yerler içinde tercihinizi bizden yana kullanarak kumaşlarınızı en yüksek fiyattan satabilirsiniz. Böylece kâr elde ederken, geri dönüşümün işleyişine ve dolaylı yoldan çevrenin korunmasına katkı sağlayabilirsiniz. Firmamız kapınıza kadar gelip kumaşlarınızı teslim alır ve hemen ödemenizi nakit olarak gerçekleştirir.

Polyamid Kumaş Alanlar

Kumaş çeşitleri hakkında araştırma yapacağınız...

Keten Kumaş Alanlar

Yaz aylarının vazgeçilmezi olarak bilinen keten kuma...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024