Share Now
Double Face Kumaş Alanlar

Çift yüzlü ismiyle piyasada yer edinen kumaş, sektörde double face olarak bilinir. Çevremizde iki yüzü kullanılabilen ürünler giderek yaygınlık kazanmıştır. Bu kumaşların ön ve arka kısmı birbirinden farklıdır, isteğe göre iki tarafı da kullanılabilir. Çift taraflı kullanım imkânına sahip olmak istediği için Double Face kumaş alanlar giderek artış gösteriyor.

İki yüzü farklı renklere sahip her ürünün kumaşı double face ile yapılır. İsteğinize göre iki tarafını da kullanabileceğiniz ürünlere sahip olmak istiyorsanız Double Face kumaş alanlar arasında yerinizi alabilirsiniz. Zaman zaman çift plaka olarak anılan bir kumaş olduğunu bilmenizde fayda var. Sistem olarak iki çözgü ve iki atkı şeklindedir.

Double Face Kumaş Nedir?

Kumaşın üst kısmını yapmak için birinci örgü ve atkı işlemi gerçekleştirilir. İkinci işlem ise alt kısım içindir. İki işlem gördüğü için çift örgü ve atkı sistemine sahip olduğu söylenebilir. Bu sisteme sektörde çift katlı kumaş örgüleri denir. Kumaşın yapısı kalın olduğu için çoğunlukla kış ve sonbahar aylarında Double Face kumaş alım satım hizmeti tercih ediliyor.

Dabıl kumaşların üretimi çift plakaların bir araya getirilmesiyle mümkündür. Eğer ürünü incelerken ham maddeye dikkat etmezseniz birtakım problemler yaşayabilirsiniz. Sektörde kumaşın yabancı karşılığı double face olarak adlandırılıyor. Bu sebeple Double Face kumaş alım satım hizmetinden yararlanacağınız zaman bahsedilen adlandırma karşınıza çıktığında başka bir ürün olduğunu düşünmeyin.

Double Face Kumaş Özellikleri Nelerdir?

Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez kumaşı dabıl, en çok giyim sektöründe tercih ediliyor. Dabıl kumaşların avantajlarının başında her türlü renk ve desende üretilebiliyor olmasıdır. İsteyen iki tarafını da sorun yaşamadan kullanabilir. Kumaştaki likra miktarına bağlı olarak esnekliği değişkenlik gösterir. Kumaşın kalınlığı müsaitse dört mevsim kullanmanız mümkündür.

Her sektör için kullanım alanına uygun olacak şekilde double face kumaş üretimi yapılabilir. Bütün Double Face kumaşın özelliğinin birebir aynı olduğu söylenemez. Çünkü içeriğinde kullanılan malzemelere göre özellikleri değişkenlik gösterebilir. Isıyı yüksek performansta tutabilme potansiyeline sahip modelleri olduğu rahatlıkla söylenebilir. Araştırmalarınız sonucunda Double Face kumaş almaya karar verdiyseniz alım satım hizmeti için bize ulaşabilirsiniz.

Beylikdüzü Kumaş Alanlar

Beylikdüzü kumaş alanlar üretim süreci devam ederk...

Ortaköy Kumaş Alanlar

Ortaköy kumaş alanlar parça ya da toptan kumaş alı...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024