Share Now
file kumaş alanlar

Örgü kumaş, günümüzde en çok bilinen kumaş türleri arasında yer alıyor. Bu kumaşın kendi içinde farklı çeşitleri vardır. File örgü kumaş bunlardan biridir. Hafif ve geçirgen yapı aradığı için file kumaş alanlar giderek yaygın hâle geliyor. Ağları diğer kumaş türlerine kıyasla daha gevşektir. Bu da şeklinin çok sayıda küçük deliklere sahip olmasını açıklar.

Üretimi aşamasında ağ, polyester ve naylon malzemeler kullanılır. Bazı uzmanlar ünlü markaların file kumaş alanlar arasında yer aldığını söylese de bu konuda kesin bir bilgi yoktur. Bahsedilen sebepten dolayı kumaşı lakost olarak adlandıran kişilerden söz edilebilir. Fakat markanın kullandığı kumaş türü gerçek file olmadığı için doğruluğundan pek emin olunamaz.

File Kumaş Nasıldır?

İsminin file olmasının sebebi süzgeçli bir yapıya sahip olmasıdır. Kumaşın üretim aşamasında teller birbirine bağlanır ve bariyer malzemesi olarak kullanılır. Üretimde kullanılan teller lif, metal ya da esnek herhangi bir malzemeden yapılmış olabilir. Ağın iplikleri birçok kullanım alanında kullanılabildiği için file kumaş alım satım hizmetinden yararlanan çok sayıda kişi vardır.

Örümcek ağına benzeyen file kumaş, yüksek dayanıklılık performansı sergiler. Bunun yanı sıra güçlü ve esnek bir yapısı olması tercih edilme sebepleri arasında yer alıyor. Eğer sıvı, hava ve ince partiküllerin geçmesi gerektiği bir alanda kullanmanız gerekiyorsa file kumaş alım satım beklentinizi karşılar.

File Örgü Kumaş Nedir?

File kumaş hemen her sektörde yaygın bir şekilde kullanılıyor. Kumaşın üretiminde genellikle paslanmaz çelik, bakır, bronz, polyester ve polipropilen tercih edilir. Esnek yapısının sağlanması liflerin birbirine bağlı olmasından kaynaklanır. Çok sayıda endüstride kullanılarak sektörlere çeşitli imkânlar sunuyor. Şeritlerin arasında boşluklar oluşmasının sebebi ipliklerin birlikte örülmesi ve dokunulmasıdır.

Son zamanlarda giyim ve moda sektöründe file kumaş kullanımı fazlasıyla çoğalmıştır. Elbise, şal, eldiven ve eşarp gibi ürünlerde tercih edilen bir kumaş türü olmayı başardığı söylenebilir. Islandığında ya da kuru olduğunda boyaların çıkma ihtimali oldukça düşüktür. File kumaş kullanarak elbise dikmek son derecek basit bir işlemdir. Eğer file kumaş alım satım hizmetinden faydalanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Niğde Kumaş Alanlar

Niğde kumaş alanlar tarafından satın alınan bir ç...

Kullanılmayan Kumaşları Alanlar

Kullanılmayan kumaşları alanlar, sizi evinizdeki vey...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024