Share Now
Gofre Kumaş Alanlar

Sektörde müslin kumaşın üzerine silindirik kalıplar yerleştirilerek kumaş üretimi yapılır. Bu silindirik kalıplar ısıtıldıktan sonra kumaşın üzerine yerleştirilir. Bahsedilen şekilde üretilen kumaşlara gofre adı verilir. Son dönemlerde kullanım alanlarına uygun olacak şekilde gofre kumaş alanlar giderek yaygın hâle geliyor. Silindirik kalıpların özelliği basınç ve sıcaklığı kumaşa iletebilmesidir.

İstediğiniz kalıcı baskı etkisini yakalamak istiyorsanız gofre kumaş alanlar arasında olabilirsiniz. Neredeyse bütün kumaşlara gofre baskı yapılabilse de en verimli sonuç müslin kumaşta elde edilir. Yani bu kumaşın müslinin özelliklerini barındırdığını söylemek yanlış olmayacaktır. Yüzde yüz pamuk olması ve hava geçirmesi yaygın şekilde kullanılmasını sağlayan özellikler arasında yer alıyor.

Gofre Kumaş

Kumaş alacaksanız ve hafif, ince, taşınması kolay bir ürün arıyorsanız gofre kumaş alım satım hizmetinden yararlanmak işinize yarar. Ayrıca bu kumaşların temizlenmesi ve kurulanması uğraştırıcı olmadığı için pratik olduğu rahatlıkla söylenebilir. Hem sağlıklı hem de şık görünümlü olmasını önemsiyorsanız kabartma desene sahip gofre kumaşlar beklentinizi karşılayacaktır. Bebekler için kullanıldığı zaman ter bezi, ağız silme bezi ve örtü yapımında tercih edilir. Bunun yanı sıra gofre kumaş alım satımı kadın ve çocuk giyimi için de verilen bir hizmet olarak karşımıza çıkıyor. Sıcak havalarda terlememek için gofre kumaşla üretilen kıyafetler giyilebilir. Çünkü bu kumaşların nefes alabilen bir yapısı vardır.

Gofre Kumaş Modelleri

Gofre kumaşın nemi emen bir yapısı olduğu için terlediğiniz zaman emildiğini göreceksiniz. Bu sebeple yaz sezonunda üretilen kıyafetlerde çoğunlukla bu kumaş türü tercih ediliyor. Eğer yıkama gibi bakımla ilgili uyarılara uyarsanız kumaşın dayanıklı olduğunu söylemek mümkündür. Fakat dikkatli kullanılmadığı müddetçe düşündüğünüz kadar uzun ömürlü kullanmanız düşük bir ihtimaldir. Yıkama esnasında 30 dereceyi geçmemeye özen gösterin. Renkli deterjan kullanmak, kumaşın uzun ömürlü kullanılması açısından önemli bir detaydır. Bazıları leke çıkarıcı ve optik deterjan kullandığı için gofre kumaşı uzun süre boyunca kullanamıyor.

Kullanım alanı oldukça fazla olan bu kumaşları edinmeniz çok kolaydır. Eğer gofre kumaş alım satım hizmetine ihtiyaç duyuyorsanız firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Trençkot Kumaş Alanlar

Kumaş seçenekleri arasında en çok tercih edilen tr...

Adalar Kumaş Alanlar

Adalar kumaş alanlar, günlük yaşantımızdan hemen...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024