Share Now
Ä°ÅŸlemeli KumaÅŸ Alanlar

Dantel görünüme sahip, işlemeli delik ve nakışlara sahip kumaş arayışında olup işlemeli kumaş alanlar gün geçtikçe artış gösteriyor. İçeriğinde saf pamuk ya da pamuklu doğal ürünler bulunur. Ana materyal olarak çoğunlukla pamuklu viskon ya da saf pamuk vual tercih edilir. Nakışlı görüntüsü ve içeriğindeki pamuk sayesinde günlük kıyafetlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Kıyafetlerin birçok bölümünde kullanmak için işlemeli kumaş alanlar giyim sektöründe başarılı tasarımlar meydana getirmeyi başarmıştır. Dantelin aksine polyester içermediği için kullanım esnasında rahatsızlık hissi oluşturmaz. Terlemeye sebep olmaması avantajları arasında yer alıyor. Nakışlı delikleri sayesinde hava alan bir yapıya sahiptir. Doğal görüntüsünden dolayı estetik bir giyiş tarzına sahip olabilirsiniz.

İşlemeli Kumaş Kullanım Alanları

Deliklerin üstüne ya da farklı bölgelere nakış – işleme uygulandığı görülür. Bu kumaş türü çoğunlukla giyim sektöründe tercih ediliyor. Fakat bunun yanı sıra ev tekstil ürünlerinde de kullanıldığı görülmüştür. Bunlar haricinde elbise, etek, gömlek, bluz, ceket ve ev tekstili gibi geniş yelpazeli bir kullanım alanına sahiptir.

Dilerseniz sektörünüzde kullanmak amacıyla işlemeli kumaş alım satım hizmetinden yararlanabilirsiniz. Genel olarak etek, bluz, gömlek, elbise, yelek, takım, salaş ceket, yatak örtüsü, çarşaf takımı ve ev tekstil ürünlerinde işlemeli kumaş sık sık tercih edilir. İşlemeli kumaşların çeşitli modelleri, fiyatları ve kullanım alanları mevcuttur. Kaliteli, bütçenize uygun ve pamuklu kumaş çeşitlerinden kullanabilirsiniz.

İşlemeli Kumaş Genel Özellikleri Nedir?

Giyim ve ev tekstili sektöründe estetik görünüm büyük bir önem kazanmıştır. Bunun sebebi insanların evlerinde ve sosyal yaşantıda hoş bir görünüm elde etmek istemesidir. Durum böyle olunca işlemeli kumaşlara duyulan talep de doğal olarak artmıştır. Piyasaya göz gezdirdiğiniz zaman karşınıza birbirinden farklı işlemeli kumaş çıktığını göreceksiniz.

Kullanım alanına göre seçmeniz gereken bu kumaş türleri, içinde bulundurduğu malzemelerden kaynaklı olarak farklı özelliklere sahiptir. Gramajına göre kalınlığı ve inceliği bile farklılık gösterir. Bunun için işlemeli kumaş kullanacağınız zaman genel özelliklerini göz önünde bulundurmalısınız. Beklentinizi karşılayacak şekilde işlemeli kumaş alım satım hizmetinden faydalanmak için bize ulaşın.

Krep KumaÅŸ Alanlar

 Krep KumaÅŸ Alım SatımKrep kumaşın tarihsel sÃ...

Basma KumaÅŸ Alanlar

Basma kumaş, sektörde emprime adıyla bilinir. Tanım...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok KumaÅŸ Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024