Share Now
Balıksırtı Kumaş Alanlar

Balıksırtı kumaş alanlar en çok da bu kumaşın desenini beğenmektedir. Çok uzun yıllardan beri kullanılan balıksırtı kumaşlar unisex olma özelliğine sahiptir. Ayrıca yün, flanel, ipek iplikler ile üretilen bu kumaşlar tekstil alanının vazgeçilmez ürünleridir. Geometrik bir tasarıma sahip olması da ayrıca tercih edilme sebepleri arasındadır.  Balıksırtı kumaş alanlar bu kumaşı en çok takım elbise ve kabanlar için tercih ederler. Bunların yanı sıra mont, ceket ve panço gibi dış kıyafetler için çok fazla kullanılan bir kumaştır.  Balıksırtı örgü çeşidine sahip olan bu kumaş özellikle erkek giyiminde çok fazla kullanılmaktadır. En çok yün olan kumaşlarda gördüğümüz bu ürün hem şık hem de kaliteli bir görünüm oluşturur. 

 

Balıksırtı Kumaş Özellikleri 

 

Balıksırtı kumaş alım satımı yapanlar en çok şu sorulan soruların cevabını merak ederler. Bu kumaş türü ile dikilen bir kıyafet terletir mi? Balıksırtı kumaş yazlık mı yoksa kışlık bir kumaş mıdır? Bu kumaş özelliğine göre kış aylarında ve bahar aylarında daha fazla tercih edilmektedir. En çok ise takım elbise dikiminde kullanılır. Çok şık ve tarz bir hava kattığından dolayı çokça tercih edilir. Balıksırtı kumaş özelliği sayesinde kıyafete derinlik ve ayrı bir doku katar. Bu kumaş ile üretilen kıyafetler şık ve bir o kadar da zarif bir görüntüye sahiptir. Kumaşın kökeni çok eski zamanlara Roma İmparatorluğuna kadar uzanmaktadır. O zamanlardan günümüze kadar kullanılan bu kumaş en çok da erkek giyiminde tercih edilmektedir.  

 

Balıksırtı Kumaş Neden Tercih Edilir?

 

Bu kumaş türü yün ve pamuklu özelliklerinden dolayı tercih edilir. Ayrıca balıksırtı kumaş alım satımı yapanlar bu kumaşın kaliteli olanlarını tercih etmelidir. Kış ve bahar mevsiminde daha çok tercih edilen bir kumaş olduğundan dolayı çabuk deforme olmayan ve sağlam olan özellikleri ile ön plana çıkan bir kumaş çeşididir. Balıksırtı kumaştan dikilen bir takım elbise hem rahat hem de şık kullanımı ile özellikle beyler tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Firmamızdan bu konuda hizmet almanız mümkündür.

Soft Kumaş Alanlar

Soft kumaşların yoğun bir şekilde deniz şortları ...

Kıl Tela Kumaş Alanlar

Kıl tela kumaş alanlar, bu kumaşı farklı kumaşlar...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024