Share Now
Düz kumaş alanlar

Kumaş, ipliklerin bir araya gelerek kapladığı yüzeylere verilen addır. Bizde makalemizde sizler için düz kumaş alanlar olarak bilgileri sunmaya çalışacağız.

 Kumaş ilk olarak tarihte ketenden yapıldığı bilinmektedir. Akabinde yünlerden kumaş üretime geçilmiştir. İnsan barınma, yemek yeme gibi ihtiyaçlara yönelik olarak birde giyinme ihtiyacına sahip bir canlıdır. Bu açıdan bakıldığında insanı diğer canlılardan ayıran bu özelliği de türlü kaplama ürünlerine yöneltmiştir. Türlü giyinme parçaları ortak paydada buluştukları alan ise kumaş olmaktadır. Buna ilaveten ise kumaşlar birde ticarette direkt olarak iş görür. Nasıl Mı? Kişiler ya da firmalar düz kumaş alım satım yaparak birçok piyasada marka olmuşlardır. Bunu direkt olarak ticari olarak yapmaktadır.

Kumaşlar geçmişten günümüze birçok alanda kullanılmaya devam etmektedir. Kumaşın kullanılmadığı her hangi bir yer yok denecek kadar azdır. Günümüzde özellikle kıyafetlerde tasarım olarak birçok düz kumaş kullanılmaktadır. Durum böyle iken de kumaşalar 2. Düz kumaş alanlar olarak birçok alanda yer almaktadır.

Düz Kumaşlardan Neler Yapılır?

Birçok kaplama ürünü genellikle düz kumaşlardan yapılmaktadır.

  • Mobilyalar; oturma grupları, bazalar, yemek masaları gibi genellikle süngerleri kaplamak için düz kumaÅŸlar tercih edilir.
  • Kıyafetler; daha önce de saydığımız gibi kumaÅŸ sektörü çok fala doludur. Burada moda takip etmektedir. Moda ayağına özellikle 2.düz kumaÅŸ alanlar firma olarak sayıcı fazladır. KumaÅŸlarda kendi içerisinde birçok çeÅŸite ayrılmaktadır.
  • Basma kumaÅŸ, kadife kumaÅŸlar, ipek kumaÅŸlar, keten kumaÅŸlar, ÅŸile bezleri olarak bilinen kumaÅŸlar bizlerin ÅŸimdilik sayabildiÄŸi birkaç kumaÅŸ türüdür. Sayısı ve çeÅŸitli moda sektörüyle beraberde artmaktadır. 

Düz Kumaşlar Neden Sıkça Tercih Edilmektedir?

Bazı sektörlerde özellikle de giyim sektöründe çoğunlukta olarak düz kumaş alım satım işi yapılmaktadır. Bunun nedeni düz kumaşlara sonradan istenilen baskıları yapabilmektir. Bazı kıyafetle özellikle kadın kıyafetlerine sonradan bazı işlemeler yapılmakladır. Mevzu böyle olunca da otomatikman kişiler ve firmalarda sade kumaşları tercih etmektedirler. Her sektörde farklı olarak öneme sahip olan düz kumaşlar sade olarak da piyasada moda sektöründe yerlerini almışlardır.

Sizlerde düz kumaş alım satım işiyle ilgileniyorsanız firmamızdan bu konuyla ilgili bilgi alabilirisiniz.

Kumaş Alım Satım Zeytinburnu

Kumaş alım satım Zeytinburnu ilçesinde hizmet verme...

Çamlıca Kumaş Alanlar

Çamlıca kumaÅŸ alanlar pek çok kiÅŸinin evinde kalmÄ...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok KumaÅŸ Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024