Share Now
Memoryi Kumaş Alım Satım

Memoryi kumaş alım satım yapılan noktalarından kapitone kumaş olarak da adlandırılan bu kumaş türünden elde etmek mümkündür. 

Son teknoloji ürünleri arasında yer alan memoryi kumaş, akıllı iplik makineleri tarafından üretilmektedir. Polyester kumaştan üretğilen memoryi kumaşın kırışma oranı son derece düşüktür. Son derece dayanıklı olan bu kumaş türü spor ürünlerinde tercihe dilmektedir.

 

Memoryi Kumaş Özellikleri

 

Akıllı iplik makineleri kullanılarak üretilen memoryi kumaş yüzde yüz polyesterdir. Bu özelliği nedeni ile de su geçirmez yapıda bir kumaş türüdür. Bu kumaş türü kaplama işlemlerinde de kullanılabilmektedir.

Üretimi esnasında müşterilerin farklı istekleri göz önüne alınarak farklı renk ve desenlerde üretimi yapılması sağlanabilmektedir. Son dece iyi bir görünüme sahip olan bu kumaş türü soğuğu da geçirmemektedir. Ev tekstili, giyim ürünleri ve spor ürünleri içerisinde sıklıkla kullanılan bir üründür. 

Memoryi kumaş alım satım yapılan noktalar üzerinden elde edilen bu kumaş türü ile son derece geniş bir çerçevede faydalanılmakta ve birbirinden şık ürünler elde edilebilmektedir.

 

Memoryi Kumaş Fiyatları

 

Memoryi kumaş alım satım yapılan noktalarda farklı renk ve ebatlarda yer alan bu kumaş türünde, fiyartlarda belirlenen ölçülere göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca toptan olarak alınacak olan kumaş üzerinden belirli bir oranda indirimde yapılabilmektedir.

 

Memoryi Kumaş Kullanım Alanları

 

Memori kumaş dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca su geçirmeyen yapısı ile de son derece dikakt çekicidir. Belirtilen özellikleri sebebi ile de oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir.

Memoryi kumaşların belirtilen özelliklri nedeni ile özellikle dış giyim ürünlerinde ceket, mont ve yelek olarak tercih edilmektedir. Soğuğa karşı dirençli olması onun dış giyim ürünlerinde tercih edilmesinin en önemli nedenidir.

Memoryi kumaşların dayanıklı yapısı, kolay temizlenmesi ve suya karşı direnci özellikle mutfak tekstilinde kullanılmasını da sağlamaktadır. 

Yine aynı şekilde belirtilen özelliklerine istinaden memoryi kumaşlar spor ile igili ürünlerde de son derece fazla bir şekilde tercih edilmektedir.

 

Memoryi Kumaş Esnek Mi?

 

Memoryi kumaş polyester yapısı ile esneklik sağlamaktadır. Düz bir yapıya sahip olan bu kumaş türü kırışıklığıda belli etmemektedir.

Memoryi kumaş hakkında firmamızdan bilgi almak mümkündür.

Küçükçekmece Kumaş Alanlar

Küçükçekmece kumaş alanlar firması İstanbul se...

Etiler Kumaş Alanlar

Etiler kumaş alanlar kumaş sektörüne adeta yeni bir...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024