Share Now
Payet Kumaş alanlar

Kumaş birçok alanda kullanılan ve vazgeçilmez bir üründür. Bu kumaşlar farklı özelliklerde olabilir. Bazıları rengârenk bazıları su geçirmeyen türden bazıları da parıltılı olabilmektedir. Payet kumaş alanlar özellikle parıltısı nedeni ile bu kumaşı tercih etmektedirler. Bu kumaşlar daha çok abiye tarzındaki giysilerde kullanılırlar. Payet kumaş küçük ve pırıltılı pullardan oluşur. Bu kumaş çeşidi son derece trenddir. Özellikle süsleme alanında çok fazla tercih edilir. Diğer kullanılan alanlar ise kıyafetlerdir. Özellikle gece kıyafetleri ve gelinlikler de ışıltı sevenler için bu kumaş kullanılır. Tekstil alanında fantezi kıyafet üretimi yapanlar Payet kumaş alanlar arasında ilk sırada yer alırlar.

 

Payet Kumaşın Özellikleri Nelerdir?

 

Payet kumaş alım satım yapanlar en çok da bu kumaşın özellikleri ile ilgilenirler. Payet kumaşın özellikleri şöyle sıralanabilir;

  • Oldukça parlak ve göz alıcı bir kumaş türüdür.
  • En çok da süsleme alanında kullanılır
  • Bu kumaş ışıltılı pullardan oluşur
  • Palet kumaşın sedef, metal ve de plastik olan çeşitleri mevcuttur
  • Düğünlerde kullanılan elbiselerde tercih edilirler

Kumaş özelliğinden dolayı dikkat çekicidir. Payet kumaş kullanılarak dikilen bir elbise her zaman çok fazla göz alıcıdır. Bu yüzden de özel gün ve geceler için tercih edilen kıyafetlerde bu kumaş çok fazla kullanılır. Payet kumaş için farklı renkler bulmak da mümkündür. Ortama ve mekâna uygun olan renkler tercih edilerek kullanılması gerekir.

 

Payet Kumaşlar Nasıl Temizlenir?

 

Payet kumaş alım satım yapanlar bu kumaşın nasıl temizlendiği hakkında da bilgi sahibi olmalıdır. Payet kumaşlar diğer kumaşlar gibi makinede yıkanmamalıdır. Bu kumaşlar hassa olduğundan dolayı eğer standart kumaşlar gibi yıkanırsalar pullarında kopma meydana gelebilir. Bu da zamanla kumaşın özelliğini kaybetmesine neden olur. Bu yüzden payet kumaş ile üretilmiş bir kıyafetin kuru temizleme yapılması son derece önemlidir. Kumaşın üzerindeki talimata mutlaka dikkat edilmeli ve temizliği ile ütüsü o şekilde yapılmalıdır. Payetli kumaşlar genelde hem yumuşak hem de esnektir. Bu kumaşların kaliteli olması kullanıldığı alanda için önem arz eder. Kaliteli payet kumaşlar için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Krinkıl Kumaş Alanlar

Krinkıl kumaş alanlar olarak hizmet veren firmamız s...

Pul Payet Kumaş Alanlar

Günlük hayatımızda kullandığımız birçok eşyad...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024