Share Now
Pul Payet Kumaş Alanlar

Günlük hayatımızda kullandığımız birçok eşyada farklı türde kumaşları görmek mümkündür. Sadece Kıyafetlerde değil evimizin birçok yerinde kumaşı görmek ve kullanmak söz konusudur. Farklı farklı özelliklere sahip Bu kumaşlar arasında pul payet kumaşta bulunuyor. Daha çok giysiler de görebileceğimiz pul payet kumaşları kırlent gibi farklı aksesuar ve dekorasyon amacıyla da kullanıldığını görebilirsiniz.

Küçük bir parıltılı olan bu kumaşlar abiye çanta gibi farklı kıyafet ve aksesuarları süslemek için kullanılır. Pul payet kumaş alanlar bu kumaşın özelliklerini bilmeli ve temizliğini de ona göre yapmalıdır. Trend bir kumaş olan pul payetler giysi abiye ve gelinliklerin üzerinde oldukça şık görünürler. Plastik Sedef ve metal türlerde bulunabilen payetler en çok plastik olarak tercih edilirler.

 

Pul Payet Kumaşların Özellikleri

 

Pul payet kumaş alım satım konusunda profesyonel olan kişiler farklı kumaşların özelliklerini ve hangi alanda kullanıldıklarını çok daha iyi bilmekle beraber bu kumaşları kullanmak üzere alacak olan Müşterilerin de kumaş özellikleri hakkında bilgi sahibi olmasında yarar vardır.

Bu kumaşlar elde yıkamaya ve ütülemeye uygun olup çoğunlukla düğün ve özel gecelere uygun giysilerde tercih edilir. Plastik pul seçenekleri daha çok tercih edilir. Metal olanlar bşraz daha ağır duruşa sahiptir. Işıltılı pullara sahip bu kumaşlar sadece abiye ve gelinliklerde değil masa örtüsü sehpa örtüsü gibi dantel işlemeli tüm ev dekorasyonunda kullanılabilir. Ayrıca çorap veya çanta ya da saç tokası işlemelerinde de sıklıkla görmek mümkündür.

 

Pul Payet Kumaş Fiyatları

 

Pul payet kumaş fiyatları kumaşın cinsine göre değişmektedir. İpek şifon gibi kumaşların üzerine işlenen pul payetler biraz daha yüksek fiyatlı olabiliyorlar. Gül ve benzeri üzerine işlenmiş pul payetler ise çok daha ekonomik olduklarından dolayı birçok sektörde tercih edilebiliyorlar.

Pul payet kumaş alım satım yapan birçok sektör kullanıcısı pul payet kumaşlarda tülü tercih ediyorlar. Kullanım alanı oldukça geniş olduğu için sınırsız bir müşteri portföyüne sahiptir. Farklı farklı kumaşlarda kullanılabilen pul payetler talep ve arza göre farklı fiyat aralıklarında sunulabilir. Pul payet kumaş alanlarfarklı fiyat aralığındaki pul payetlerden tercih edebilir. 

Deri Kumaş Alanlar

Günümüz koşullarında deri kumaş alanlar ilk olara...

İkinci El Kumaş Alan

İkinci el kumaş alan firmalar, bünyesinde kumaş faz...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024