Share Now
İkitelli Kumaş Alanlar 0535 651 91 07 Stok Kumaş

İkitelli kumaş alanlar sayesinde bu zamana kadarki en iyi uygulamalardan biri gerçekleştirilmekte ve pek çok kumaş çeşidinin yepyeni formlara dönüştürülebilmesi sağlanabilmektedir. İpek, yün, kadife, suni deri, şönil, kenevir ve daha pek çok kumaş çeşidi başta parçalar halinde olmak üzere kilogramlar halinde de satın alınabilmekte ve bu kumaşlar işlenebilmektedir. Örneğin suni deri bir kumaş satın aldınız ve istediklerinizi diktirmiş olmanıza rağmen elinizde epeyce kumaş parçası kaldı. Böyle bir durumda elinizde kalan suni deri kumaş türünü saniyeler içerisinde satarak başka firmaların ve başka başka insanların bu kumaş türünü değerlendirebilmesine katkıda bulunabilirsiniz. 

Sandıklarda Bekleyen Kumaşlarınız Yepyeni Formlara Dönüşsün

İkitelli kumaş alanlar yalnızca yukarıda bahsi geçen kumaş türlerini değil, mevcut olan tüm kumaş türlerini satın almakta ve bu kumaşların değerlendirilebilmesine büyük bir oranda katkı sağlamaktadır. Sizler elinizdeki kumaşları satmayı tercih ederek bu kumaşların boşuna boşuna beklemesindense ihtiyaç duyan kişilerce değerlendirilebilmesine büyük yardımcı olabilirsiniz. Dolaplarda ve sandıklarda bekleyen kumaşlar bu uygulama sayesinde usta ellerden hobi geliştirmek isteyen kişilere kadar pek çok kişinin elinde bir bluz, bir kazak veya bir pantolon haline gelecektir. Bu kumaşları satın alarak kişiler sevdiklerine el yapımı manevi hediyeler hazırlayabilmekte veya kışlık kazak ihtiyaçlarını daha uygun bir şekilde giderebilme şansına sahip olabilmektedir.

Cazip Fiyatlarla Kumaşlarınızı Satın

İkitelli kumaş alanlar üstelik sizlere kumaşlarınızı satmanız karşılığında cazip fiyat fırsatları da sunmaktadır. Tüm bu uygulamayı kısaca tekrar özetlemek gerekirse; bu uygulama sayesinde pk ço kişinin elinde kalmış olan ihtiyaç fazlası kumaşlar cazip fiyatlar karşılığında satın alınmaktadır. Cazip fiyat teklifleri ile satın alınan bu kumaşlar ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda firmalar tarafından veya kişiler tarafından farklı şekillere ve farklı formlara dönüştürülmektedir. Böylelikle de kumaşın sahibi bir kazanç elde etmiş olurken kumaşı satanlar da çeşitli kumaşlara sahip olarak tekstil alanında farklı kumaşlar kullanabilme şansına sahip olmaktadır. Sizler de bu uygulamadan yararlanabilmek için kilogram ile veya parçalar şeklinde elinizdeki farklı farklı tüm kumaşları satmayı ve dönüştürülmesine yardımcı olmayı tercih edebilirsiniz.

 

Çizgili Kumaş Alanlar 

Çizgili kumaş tercih edeceğiniz zaman kaliteli özel...

Baskı Altı Kumaş Alanlar

Baskı altı kumaş alanlar firması olarak 20 seneyi a...

Leave a Comment

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024