Share Now
Kayabaşı Kumaş Alanlar 0535 651 91 07 Stok Kumaş

Kayabaşı kumaş alanlar özellikle de parti kumaş olarak adlandırılmakta olan kumaşlar başta olmak üzere her türlü kumaşın alım satımını gerçekleştirmektedir. Kot pantolon, yelek, bluz ve daha pek çok giysinin yapımında kullanımı tercih edilen parti kumaşlar günümüzde halen çok sık kullanılmaya devam edilmektedir. Bu hizmet sayesinde pek çok kişinin bir zamanlar satın almış olduğu fakat elinde fazlaca kalmış olan parti kumaşlar satın alınmakta ve dönüştürülmektedir. 

Kullanılmayan Kumaşlarınız Dönüşüme Uğrasın

Kayabaşı kumaş alanlar kullanılmayan ve ihtiyaç fazlası olan parça kumaşların dönüştürülebilmesine büyük bir oranda katkı sağlamaktadır. Parça kumaş olarak isimlendirilmekte olan kumaş türleri gerek parça boyutlarda olmaları gerekse istenilen şekil ve formlara dönüştürülebilmeleri ile pek çok kişi tarafından fazla tercih edilmektedir. Bir zamanlar beğenerek bütün kumaşlar alan fakat bir kısmı elinde kalmış olan ve artık kullanmak istemeyen kişiler parça kumaşlarını satarak kazanç elde ederken tekstil firmaları ve terzilikle uğraşan kimseler de bu parça kumaşları farklı faklı formlara ve şekillere dönüştürmektedir. Tüm bu kapsamda elinizde sizlerin de bir zamanlar satın aldığı fakat artık kullanmayı tercih etmediği kumaşlar var ise bu hizmetten faydalanmayı ve bu kumaşları satmayı düşünebilirsiniz. Bu parça kumaşları satarak başkalarının bu kumaşları farklı farklı alanlarda ideal bir biçimde değerlendirebilmesine önemli bir oranda katkıda bulunabilirsiniz. 

Kumaşlarınızı Satarak Belirli Oranlarda Kazanç Elde Edin

Kayabaşı kumaş alanlar kazanç elde edebilmeniz noktasında da önemli bir görev görür. Bu noktada önemli olan husus, sizlerin deforme olmayan ve görece kirli olmayan kumaşları satmayı tekli etmesi olacaktır. Parti kumaş, parça kumaş, ipek kumaş, kadife kumaş ve diğer tüm kumaş türlerinden elinizde bulunduğu kadar kilo ile veya parçalar halinde kısa süreler içerisinde satabilirsiniz. Satacağınız kumaş türü hangi kumaş türü olursa olsun, ilgili firma tarafından en iyi şekilde değerlendirilebilecektir. Ayrıca yalnızca firma tarafından değil, ilgili diğer kişiler tarafından da kumaşlarınız adeta rağbet görecek ve farklı şekillere getirilmesi sağlanacaktır. Örneğin parça kumaşınız bir başkasının bluzu olabilir veya bir tekstil fabrikasının hammaddesi olabilir. 

 

Baskı Altı Kumaş Alanlar

Baskı altı kumaş alanlar firması olarak 20 seneyi a...

Kumaş Çeşitleri Alımı

Kumaş çeşitleri alımı her türlü kumaş modelini ...

Leave a Comment

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024