Share Now
Şamre Kumaş Alınır

Şamre kumaş alınır hizmeti sayesinde hazır giyim sektöründe en çok tercih edilen kumaş türlerinden biri olan şamre kumaşların satışını gerçekleştirebilirsiniz. Şamre kumaş çoğu zaman polyester ve pamuk karışımı olacak şekilde üretilir. Dokuma bir kumaş türü olan ve kendine ait özellikleri ile dikkat çeken şamre kumaş, polyester bir yapıya sahip olması sebebiyle kırışıklık yapmaz. Dolayısıyla giyim ürünleri konusunda oldukça yaygın şekilde tercih edilir. Yılın her ayında kullanılabilecek kıyafetlerinizi üretimi konusunda yaygın bir kullanıma sahiptir. Resmi görevlerde kullanılacak önlük gibi kıyafetlerin üretimi amacıyla da kullanılır.

 

Şamre Kumaşlar Nasıl Satılır?

Şamre kumaş alınır hizmeti elinizde kalan fazla ve aktif olarak kullanılmaya kumaşların satışını gerçekleştirmenizi sağlar. Giyim sektöründe üretimin çok büyük bir hızla devam ediyor olması hammadde duyulan ihtiyacın da aynı hızla artmasına sebep olur. Siz de elinizde kalan ve aktif olarak kullanmadığınız parça kumaşları satışına gerçekleştirerek kullanmadığınız kumaşlar ile gelir elde edebilir ve bunun yanı sıra her geçen gün artan hammadde ihtiyacının yanıt verebilirsiniz.

 

Kullanılmayan kumaşları satarak elde edilecek çok sayıda avantaj bulunur. Şamre kumaş da dahil olmak üzere pek çok kumaş türü bir bütün olarak üretilir. Çeşitli kıyafetler için kullanıldıktan sonra genellikle parça halde kalır. Terzilerde ve imalathanelerde parça halde kalan kumaşlar aktif halde kullanılmayacak kumaş türleridir. Bu kumaşların satılması hem ekonomik olarak gelir elde etmenizi sağlar hem de yer israfının önüne geçmeniz konusunda önemli bir adım atmanızı sağlar.

 

Şamre Kumaşların Kullanım Alanları Nelerdir?

Şamre kumaş alınır hizmeti veren kişilerle iletişime geçebilir ve elinizde kalan fazla kumaşları gelir elde etme konusunda kullanma şansı yakalayabilirsiniz. Böylelikle atölyelerde ya da imalathanelerde herhangi bir yer israfı yaşanmaz. Ev tekstili de dahil olmak üzere pek çok farklı sektörde yaygın olarak tercih edilen bu kumaş türü özellikle perde, masa örtüsü ve sofra bezleri üretimi konusunda sıklıkla kullanılır. Doktor ve hemşire önlüklerinin üretimi konusunda da yaygındır. Bunun yanı sıra günlük giyim sektörü amacıyla da tercih edilen şamre kumaş bluz, etek ve pantolon gibi kıyafetler üretimi konusunda kullanılır. Son yıllarda yoğun olarak kullanıldığı bilinen bu kumaş türü pek çok terzi ve imalathane de bulunur.

 

Puanlı düz kumaş alan

Puanlı düz kumaş alan genellikle yaz aylarında terc...

Dumlupınar Kumaş Alanlar

Kaliteli kumaş seçmek için öncelikle kumaşların c...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024