Share Now
kanvas kumaş alanlar

Kanvas kumaşın arka ve ön yüzeyi birbiriyle aynıdır. Yapısı belirli bir noktasal açıya sahip keten kumaştır. Çok sayıda kullanım alanına sahip olsa da kanvas kumaş alanlar genellikle yelpaze yapımında kullanmayı uygun bulur. Günümüzde yaygın olarak kullanılmasının sebebi hem rahat hem de şık bir görünüme sahip olmasıdır. Giyim sektöründe spor ürünleri için kanvas kumaş kullanılıyor.

Bunun yanı sıra kanvas kumaş alanlar reklam ve tekstil sektörlerinde kumaşı fazlasıyla tercih eder. Uzun ömürlü olması ve ilgi çeken görünümü sayesinde yaygın kullanılan kumaşlar arasında yer almayı başarmıştır. Kanvas kumaşın özelliklerini öğrendikten sonra daha bilinçli hareket etme imkânı bulacaksınız.

Kanvas Kumaş Özellikleri Nelerdir?

Kanvas kumaşın birbirinden farklı özelliği ve avantajı söz konusudur. Bu sebeple birçok sektörde kanvas kumaş alım satım hizmetinden yararlanıldığı görülür. Kanvas kumaşın bilindik özelliklerini öğrendiğiniz zaman siz de hizmetten kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Yapısı keten kumaş olarak bilinir. Esnek olması sebebiyle rahatlıkla kullanılabilir. Kalın ve dayanıklı olduğu için kış aylarında da tercih edilebilir. Desenli ve düz olacak şekilde farklı seçenekleri olduğu için giyim sektöründe fazlasıyla kanvas alım satım hizmetinden yararlanılır.

Çok sayıda sektörde kullanılabilir olması açısından avantaj sağlar. Dekorasyonla ilgili bir sektörde yer alıyorsanız ve uyuma ihtiyacınız varsa kanvas kumaş beklentinizi karşılayacak nitelik taşır. Her mevsimde rahatlıkla tercih edilir ama yaz aylarında daha çok kullanılıyor.

Her Mevsimin Kumaşı

Müşterilerin rahatça kullanabilmesi için esnek yapıya sahip olan kanvas kumaş, her mevsim kullanıma müsaittir. Rahatlığının bu kadar fazla olmasının sebebi keten olmasıdır. Üretimi esnasında kamgarn iplik kullanılıyor. Abiye tarzı kıyafetler arıyorsanız kanvas kumaşla üretilen elbiseler bulmanız kolay olmayacaktır. Fakat günlük kıyafetlerde kanvas kumaş bulmak oldukça kolaydır. Kalın kumaş arıyorsanız kışlık kıyafetlerde kanvası bulmanız mümkündür. Kışlık ürünlerde polyester ve yün karışımı üretimden elde edildiği için kullanım esnasında zorluk yaşamazsınız. Spor ürünlerinde de bu kumaş türünün yaygın bir şekilde kullanıldığı görülebilir. Tekstil sektörü yerine reklam ve dekorasyon işleri için kullanacaksanız firmamızla iletişime geçerek hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

İplik Alanlar – İplik Alımı

İplik alanlar sayesinde elinizdeki ihtiyaç fazlası i...

Kim Kumaş Alıyor

Kim kumaş alıyor? Sorusunun en iyi cevabı olan firma...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024