Share Now
Spandex Kumaş Alanlar

Sektörde yaygın şekilde yer alan spandex kumaş, esnek ve güçlü bir yapıya sahiptir. İçeriğinde yüksek oranda uzun zincir hâlinde sentetik polimer bulundurur. Elyaf şeklinde üretildiğini öğrendiğinde spandex kumaş alanlar, kumaşı kullanım alanına uygun olacak şekilde değerlendirir. Üretiminde uygulanan çekim yöntemleri kuru, ıslak, reaktif – kuru, yaş – kuru ve eriyikten lif çekim şeklinde olduğu söylenebilir.

Araştırma yaptığınız zaman kumaşın aynı zamanda likra ve elastan adlarıyla da anıldığını öğrenebilirsiniz. Geçmiş yıllardan günümüze kadar spandex kumaş alanlar giderek yaygınlık kazanmıştır. Sadece ülkemizde değil, dünya çapında yaygın olarak kullanılan kumaş türleri arasında yer alıyor. Farklı kelimelerle anıldığını kumaş alacağınız zaman fark edeceksiniz.

Spandex Kumaş Nedir?

Esnek yapıya sahip bir kumaş arıyorsanız %100 spandekse sahip olan bu kumaşı tercih edebilirsiniz. Bu kumaşa dair yaygın görüşler mevcuttur. Detaylı araştırma yaptığınız zaman spandex kumaş alım satım hizmeti hakkında merak ettiğiniz bilgileri edinmeniz zor olmaz. Uzama özelliğine sahip olduğu için çoğunlukla giyim sektöründe kullanılması tercih ediliyor.

Giyim sektörü için spandex kumaş alım satım hizmetinden yararlanılacaksa saf spandeks kullanıldığı pek görülmez. Bunun yerine yarı sentetik ya da organik elyaf şeklinde dokunur. Gün geçtikçe popülerlik kazanan elastan kumaş, firmalar tarafından fazlasıyla kullanılır hâle gelmiştir. Esnek bir yapıya sahip olduğu için giyim haricindeki sektörlerde kullanıldığına da rastlanır.

Spandex Kumaş Nasıldır?

Spandex kumaşla ilgili merak ettiğiniz bütün detaylara araştırma yaparak ulaşabilirsiniz. Çok yönlü bir yapıya sahip olduğu için hemen her sektördeki firma tarafından sıklıkla kullanılıyor. Kullanım alanı açısından geniş bir yelpazeye sahip olduğu rahatlıkla söylenebilir. Bu kumaşı öne çıkaran en önemli özelliği esnekliğidir. Kullanım alanı geniş olsa da çoğunlukla giyim ürünlerinde ön plana çıkıyor.

Spandex kumaşı çektiğiniz zaman uzar, bıraktığınız zaman eski hâline döner. Piyasada yaygın adlandırması elastan kumaştır. Bu kumaşla üretilen giysilerde şekil bozukluğuna rastlanmaz. Ne kadar eskise de her kullandığınızda yeniymiş hissi bırakır. Araştırmalarınız sonucunda spandex kumaş alım satım hizmetinden yararlanmaya karar verdiyseniz firmamızla iletişim kurarak sorularınızı sorabilirsiniz.

Ekoseli Kumaş Alanlar

Kumaş konusunda ekoseli kumaş alanlar kaliteli hizm...

Kirazlı Kumaş Alanlar

Kirazlı kumaş alanlar pek çok kumaş türünü satı...

Stok Kumaş Alınır

Stok kumaş, kişi ya da kurumlardan fazlalık olan ya da kullanılmayan kumaşları alarak onları geri dönüştürür. İstanbul merkezli olan firmamız kumaş satışı yapmak isteyen kişi ya da kurumlara hem yüz yüze hem de internet üzerinden hizmet vermektedir.

 

Stok Kumaş Logo

Tüm hakları saklıdır. © Stokkumas.com 2024